Locatia reprezinta cadrul care, in functie de stil, personalitate si preferinte, contureaza tema nuntii tale. Alegerea locului potrivit presupune o serie de criterii esentiale pentru o petrecere reusita. Aspectul salii este foarte important insa nu trebuie neglijat si continutul meniului, spatiul suficient pentru ringul de dans, forma si arhitectura salii, modul de servire si personalul restaurantului.

 

Pentru asezonarea oricarui eveniment va putem oferi servicii de catering pe gustul tuturor. Meniurile deosebite si personalul de servire sunt disponibile in locatia selectata de tine. Petrecerea se poate incheia cu un desert delicios – tortul.

 

Pentru a mai insufletii atmosfera nuntii, surprindeti invitatii cu rauri de sampanie sau fantana de ciocolata

 

Daca vreti sa aveti parte de un spectacol original si amuzant, apelati la momente artistice cu dansatori profesionisti, ursitoare sau un barman care sa anime atmosfera…
 
Toate acestea aduc contribuţia pentru buna dispoziţie a invitaţilor. 
 

 

Cursuri dans

Primul vostru dans poate fi un vals sau orice alta melodie ce are valoare sentimentala. Traditia provine de pe vremea balurilor de la palatele regale, unde cei care deschideau dansul erau gazdele evenimentului. Este un moment incarcat de emotii si va ramane o amintire draga

pentru tot restul vietii. Apeleaza fara ezitari la un profesor cu experienta pentru a va ridica la inaltimea asteptarilor tuturor celor din jur. Din experienta, 4-5 sedinte sunt necesare pentru a-ti uimi invitatii.

Sfat Freya: EL conduce, EA se lasa condusa, cel putin pe ringul de dans.

 

Make-up / hairstyling

Orice femeie este frumoasa…totusi, in ziua nuntii trebuie sa te asiguri ca vei fi stralucitoare. Nimic nu se compara cu o mireasa ce radiaza de fericire, dar machiajul si coafura au multe de zis.

Sfat Freya: Machiajul foto are un rol fundamental, avand anumite particularitati tehnice si cu siguranta vei fi mai fotogenica . Astfel, peste ani te vei uita cu mare drag la fotografiile nuntii tale!

 

Daca vrei sa te simti ca un star la Hollywood paseste pe covorul rosu, coborand dintr-o limuzina de lux. Sau gandeste-te la Bucurestiul de alta data si alege o masina de epoca.

 

 

Powered by   Web3 CMS